ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΚΛΕΛΙΑ MSc

Κλέλια Δ. Νικολακάκη MBPsS Ψυχολόγος Υγείας (MSc)

  • Ψυχολόγος (BSc Nottingham Trent univ.), με άριστα
  • Ψυχολόγος Υγείας (MSc Ulster univ.), με έπαινο
  • Ψυχοθεραπεύτρια διατροφικών διαταραχών & παχυσαρκίας (ΚΕΑΔΔ)
  • εκ. Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια (Κ.Ε.Συ.Ψυ)

~ Μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (British Psychological Society) από το 2018 ~

Τι είναι αυτό που κάνει την κα.Κλέλια Νικολακάκη διαφορετική;

  1. H ειδίκευσή της στην ψυχολογική υποστήριξη ατόμων με ζητήματα σωματικής υγείας ή/και των φροντιστών τους. Είναι έμπειρη στο να προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε ανθρώπους με αυτοάνοσα νοσήματα, καρκίνο, σωματικές αναπηρίες, σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και άλλα ζητήματα υγείας, που θέλουν να επανακτήσουν τον έλεγχο και να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής!
  2. Επίσης μπορεί να παράσχει ψυχολογική υποστήριξη στους φροντιστές ή τα μέλη της οικογένειας των ασθενών, που βιώνουν καθημερινά έντονο στρες ή κατάθλιψη (MSc Health Psychology). 
  3. Παρέχει ακόμη υπηρεσίες συμβουλευτικής πένθους σε ανθρώπους που βιώνουν έντονες απώλειες στη ζωή τους.
  4. Είναι εξειδικευμένη θεραπεύτρια διατροφικών διαταραχών, ανορεξίας, βουλιμίας, υπερφαγίας, παχυσαρκίας (Master Practitioner in Eating Disorders).
  5. Φροντίζει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας με βάση τα έγκριτα θεραπευτικά πρωτόκολλα της Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας (CBT), στην οποία εκπαιδεύεται. Επίσης εποπτεύεται συνεχώς από έμπειρους επόπτες ώστε να διασφαλίζεται το υψηλό επίπεδο ψυχοθεραπείας!

customer_tabs