ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

To Κέντρο Ακοής Μελισσάς με έδρα τη Ρόδο, είναι το μοναδικό επιστημονικό κέντρο αποκατάστασης ακοής που εξυπηρετεί όλα τα Δωδεκάνησα.

Υπεύθυνος του κέντρου είναι ο Μελισσάς Δημήτρης. Είναι μέλος του Συλλόγου Ακοοπροθετιστών Ελλάδος και ο μοναδικός ακοοπροθετιστής στα Δωδεκάνησα με μετεκπαίδευση στην Ακοολογία-Νευροωτολογία στην Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

 Στο υπερσύγχρονο κέντρο μας, οι εφαρμογές των ακουστικών γίνονται με την μέθοδο New Hearing, που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία τριών Αμερικανικών πανεπιστημίων και εξασφαλίζει περίπου 97% επιτυχημένα περιστατικά.

Καινοτομούμε στην αντιμετώπιση των περιστατικών μας κάνοντας χρήση REMs (RealEarMeasurements). Τα REMs μας βοηθούν να λάβουμε υπόψη σημαντικές παραμέτρους, όπως η ανατομία του ακουστικού πόρου του βαρήκοου και να προσαρμόσουμε τις ρυθμίσεις των ακουστικών σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου.

Ελέγχουμε την ενίσχυση των ακουστικών βοηθημάτων (ανά συχνότητα) κάνοντας FreeField HearingTest.

Το Κέντρο Ακοής Μελισσάς διαθέτει επίσης ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο που είναι εξοπλισμένο με σύστημα Hearing Instrument Test Box, με το οποίο πραγματοποιείται έλεγχος υψηλής ανάλυσης και λειτουργίας των ακουστικών βαρηκοΐας. Το πιστοποιημένο τεχνικό μας τμήμα αναλαμβάνει ελέγχους, καθαρισμούς και επισκευές ακουστικών βαρηκοΐας όλων των εταιριών, από όπου κι αν το έχετε προμηθευτεί.

Συνεργαζόμαστε με κορυφαία εργαστήρια για την κατασκευή των κελυφών, των εκμαγείων και των ωτοασπίδων, προσφέροντας την κορυφαία ποιότητα και πιστότητα στις κατασκευές μας καθώς σχεδιάζονται και παράγονται με 3D laser εκτυπωτή.

customer_tabs